دستمزد ساخت اسکلت فلزی

در این صفحه به شرح کامل دستمزد ساخت و نصب سازه فلزی می پردازیم.

در مرحله اول باید نوع سازه مشخص باشد. بسته به نوع کاربری و مساحت اجرا ، وزن سازه متغییر است. به چند نوع از کاربری ها در اینجا اشاره می نماییم:

مسکونی و تجاری  ، صنعتی ، کارگاه و کارخانه ها (سوله ) و سازه های سفارشی

باید به این نکته اشاره کنیم که در هر نوع از سازه یاد شده ، وزن سازه در هر متر مربع با سایر انواع یاد شده متفاوت است. بطور مثال بر حسب تجربه وزن سوله در هر متر مربع 35 کیلو گرم و وزن سازه مسکونی 6-8 طبقه حدودا بین 50- 70 کیلو گرم می باشد. یا برای اینکه تجربیات بیشتری به شما مخاطب عزیز انتقال دهیم باید بگوییم که وزن سازه فلزی تجاری بین 6-8 طبقه حدودا 80-110 کیلوگرم می باشد. ( این اعداد بسته به نوع طراحی و نوع سازه و موقعیت محل نصب ( زلزله خیز) متفاوت است.)

مرحله دوم دستمزد ساخت سازه فلزی می باشد.قیمت متریال مصرفی نظیر سیم جوش ، الکترود ،رنگ ،نیروی کار گری ،  هزینه های مهندسی ( شاپ و کنترل کیفیت  و تولید ) ، هزینه حمل و نقل سازه فلزی از کارخانه به محل نصب ، جرثقیل برای نصب سازه ، نیروی مستقر در محل نصب و سایر هزینه های سر بار که همگی متاسفانه هر لحظه با تورم بالا می روند متغیر است.

لازم به ذکر است که در برخی از پروژه ها باید موقعیت جغرافیایی را در نظر گرفت . بطور مثال در مناطق شمالی و جنوبی کشور بدلیل وجود آب و هوای شرجی و مرطوب و باید از رنگ های خاص استفاده شود که معمولا گران تر از سایر رنگ ها می باشد. ضمنا بدلیل وجود آب و هوای خاص آن مناطق ، هزینه های نیروی کارگری متفاوت از سایر شهر ها می باشد.

همه این موارد در یک کلمه بنام دستمزد ساخت اسکلت فلزی خلاصه می شود.

در ادامه برای آشنایی شما عزیزان یک نمونه از نحوه بدست آوردن دستمزد ساخت و نصب سازه فلزی حساب می کنیم تا با این روش آشنا شوید.

 

(در این مثال برای راحتی محاسبات عدد دستمزد را هر کیلو گرم 10 هزار تومان در نظر گرفتیم که در حال حاضر که در بهار و تابستان سال 1402 قرار داریم میانگین دستمزد ساخت و نصب سوله در کارخانه های مختلف سازه فلزی بین 9 الی 11 هزار تومان می باشد.)

دستمزد ساخت سوله

با انواع شکل های متداول اجرا شده سوله آشنا شوید

گرد 5252525Copy

سوله دوبل

سوله تک

سوله با بچه سوله

در مثال بالا با نحوه بدست آوردن وزن سوله و در نهایت دستمزد ساخت و نصب سوله آشنا شدید و در ادامه با همین فرمول به محاسبه دستمزد یک سازه مسکونی می پردازیم.

همانطور که در توضیحات بالا اشاره شده وزن سازه فلزی مسکونی در 6-8 طبقه بین 50-70 کیلوگرم بصورت تجربی محاسبه می شود.

ابتدا باید متراژی که بنای مسکونی در آن قرار است ساخته شود را در تعدادطبقات ضرب کنیم تا متراژ بنا قابل ساخت بدست آید.

بطور مثال شما 330 متر زمین دارید و طبق قوانین شهرداری مجاز به ساخت 60 % از آن هستید ( دوستان عزیزقوانین شهرداری 60 % + 2 است اما اینجا برای راحتی محاسبات قصد نداریم موضوع را زیاد پیچیده کنیم و می خواهیم اعداد ما رند باشد تا راحت تر محاسابات را انجام دهیم) و شما 200 متر زمین سطح اشغال دارید. قصد دارید یک آپارتمان با  6 سقف  در این زمین اجرا نمایید.

بنا بر این محاسبات آن به شکل زیر خواهد بود.

 

( در این مثال قیمت دستمزد ساخت و نصب سازه مسکونی را 15 هزار تومان در نظر گرفتیم که در حال حاضر که در بهار و تابستان سال 1402 قرار داریم با توجه به نوع طراحی و سختی اجرا و شرایط نصب سازه فلزی در محل اجرا و …. این عدد در کارخانه های سازه فلزی بین حدودا 14 هزار تومان تا 18 هزار تومان در اعداد بالاتر می باشد. بنده در مثال عدد 15 هزار تومان را ذکر کردم تا محاسبات با اعداد رند داشته باشیم.)

دستمزد سازه مسکونی

با اسکلت فلزی مسکونی آشنا شوید

سازه فلزی

سازه بلند مرتبه

اسکلت فلزی

لازم به ذکر است که این اعداد برای ساخت ستون و تیرهایی می باشد که با برش ورق های آهنی انجام

می شود.

برای آشنایی با این نوع سازه های به صفحه انتخاب کارخانه سازه فلزی مراجعه نمایید تا با روش ساخت سازه فلزی بیشتر آشنا شوید.

ممکن است به مطالب زیر هم علاقمند باشید

کلمات کلیدی :

دستمزد ساخت اسکلت فلزی ، دستمزد ساخت سازه فلزی ، قیمت سازه فلزی امروز ،دستمزد سازه فلزی امروز ، دستمزد ساخت سوله ، قیمت ساخت اسکلت فلزی ، قیمت ساخت سازه فلزی ، قیمت ساخت اسکلت فلزی امروز ، قیمت ساخت سوله امروز

10 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Phone icon
09361010048
مشاوره رایگان
WhatsApp icon
09128041539